Jofama är ett starkt varumärke i läder mode. Deras historia går tillbaka till 1926, och idag har de fortfarande mycket uppmärksam på detaljer i design och kläder. De strävar efter att ligga i den absoluta toppen bland alla varumärken i läder. De har även samarbetat med gästdesigners, såsom Efva Attling, Lars Wallin, Kenza Zouiten och låtskrivaren Andreas Carlsson.

Fiore är ett feminint och trendigt varumärk med skandinavisk design. Varumärket har ett brett utbud med allt från basplagg till fest.

Part Two grundades i Köpenhamn, Danmark år 1986. Mode för kvinnan som vill se fantastisk ut samtidigt som hon känner sig autentisk i livets stunder.

InWear grundades 1969 i Köpenhamn, Danmark. Varumärket skapades som ett klädmärke för den coola stads kvinnan med en feminin, urban och säker look. Märkets ikoniska stil blev en succé över en natt och i dag är det fortfarande det som definierar InWear.

MAC beskriver sig själva som ett klädmärke med helt nya idéer inom modet och också som ett exklusivt märke. De litar främst på sin nytänkande kreativa förmåga som speglas i ständigt nya kollektioner som alla är den förra olik.

Becksöndergaard Köpenhamn grundades 2003 av Lis Beck och Anna Søndergaard. Båda delar en stor passion för mode och drivs av en stark entreprenörsanda. Från början var målet att skapa ett accessoarmärke med en färgglad och lekfull identitet och ett distinkt personligt utseende, som grundar sig på tillbehör som kan användas för flera säsonger och till ett överkomligt pris.

Pipol Bazaar är ett skandinaviskt accessoar varumärke som lanserades 2009 med egendesignade väskor, inredningsdetaljer och smycken.  Deras sortiment av produkter speglar deras till ambition att vara en leverantör av vackra och iögonfallande objekt i egen design

Under 2010 föddes MOS MOSH. Den första kollektionen koncentrerades på jeans och byxor – well-fitted, tillverkad av high-end tyger och med en tydlig visuell signatur. Varumärket växte och expanderade snabbt med råa och fina toppar, robusta jackor och fina läder plagg.

Isay är en eldig danskt modemärke med något att säga. Deras filosofi är att designa kläder för ”riktiga” kvinnor – kvinnor med former, gnista, mod och yttranden – som alltid är i rörelse.

Masai är ett danskt varumärke som jobbar mycket med fantastiska färger och former. Här hittar du fantastiska tunikor och klänningar.

SNÖ of Sweden målsättning är att tillhandahålla smycken till medvetna och modeintresserade kunder. En stor del av smyckena är gjorda av odlade färskvattenpärlor och halvädelstenar. Det är ett familjeägt Svenskt företag.

År 2015 blev Christian Junge är återigen ansvarig för att forma bilden av Junge A / S, som grundades av hans far Bent Junge 1946.Varumärket har utvecklats för att rikta sig till kvalitetsmedvetna kvinnor som vill ha en multi-purpose jacka eller kappa som kombinerar mode och komfort.

SAKI Sweden är ett varumärke som grundades 1987 av modehuset House of SAKI. Varumärket riktar sig till den moderiktiga och trendmedvetna, moderna och eleganta kunden. Designen är klassisk med moderna influencer och en skandinavisk twist. SAKI Sweden erbjuder olika typer av ytterkläder och plagg i skinn där produktens styling, passform och materialval står för elegans och kvalitet, gjorda för det dagliga livet.

Vihtori Luhtanen beslutade att starta ett eget företag 1907. Hans fru konstruerade och sydde medan Vihtori var ansvarig för försäljningen. I början av 1910-talet anställde Vihtori Luhtanen två sömmerskor och detta var det första steget mot att skapa deras egna sömnads verkstad.