Vi söker butikschef!

Dina arbetsuppgifter blir att driva försäljning, leda och utveckla vår butik i Huddinge.
Detta innebär budget- och personalansvar samt ansvar för exponering och skyltning av våra produkter. Du planerar och driver aktiviteter och leder det dagliga arbetet i verksamheten tillsammans med övrig personal efter uppsatta mål.

Vi söker dig som brinner för försäljning och personlig service, och har en stor vilja att lyckas. Vi vet att du är ansvarstagande, drivande och affärsmässig. Då arbetet innebär många kundkontakter är det viktigt att du är serviceminded och tycker om att arbeta med människor.
Du tycker om att arbeta i en miljö, där det bitvis är högt tempo med varierande arbetsuppgifter, vilket ställer krav på flexibilitet och handlingsförmåga.

För rätt person erbjuder vi ett fritt, stimulerande och omväxlande arbete i en kreativ miljö.

Att arbeta hos oss och vara en i vårt team innebär ständig utveckling. Vi vill alltid lite mer. Vi är också helt övertygade om att din framgång på Pagelle leder till Pagelle’s framgång. Vi arbetar därför ständigt för att skapa en spännande och attraktiv arbetsplats för dig.

Tjänsten är en heltidstjänst, ett föräldravikariat på ett år  med tillträde i maj/Juni. Välkommen att maila ditt CV till acg@pagelle.se.

Vi söker säljare!
Vi söker Dig som vill jobba med försäljning och ett kundbemötande utöver det vanliga. Du är resultatinriktad, driven och älskar mötet med kunden. Du är en flexibel, lyhörd och engagerad säljare som brinner för service och försäljning. Att du är modeintresserad, tävlingsinriktad och alltid vill nå uppsatta försäljningsmål tar vi för givet.
Du kan arbeta självständigt men trivs också att arbeta i team.
Som säljare på Pagelle har du ett stort eget ansvar både för kundrelationer och för butikens alla rutiner, varför noggrannhet och ansvarsfullhet är centralt. Har du tidigare jobba inom klädesbranschen är det en merit.
Tjänsten är på ca 20 timmar i veckan och ska tillsättas omgående. Rekrytering sker löpande, så kom in med din ansökan till butiken eller maila till: acg@pagelle.se

Huddinge