Vi söker en super säljare!

Din profil och om tjänsten.
Vi söker dig som älskar service och gör det lilla extra för att få nöjda kunder tillsammans med dina kollegor.

Du har en stark kommersiell känsla med målsättning att
kunden ska mötas av en spännande och inbjudande butik. Du arbetar aktivt för merförsäljning, ha en god produktkunskap och en strävan att överträffa förväntningar. Du har ett brinnande intresse för mode och är entusiastisk, positiv och trygg i din roll som säljare.
Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som säljare från modebranschen, eller inom annat serviceyrke. Som person är du öppen och har lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Du ser det som en självklarhet att den
personliga kontakten med kunden kommer i första hand och du har som målsättning att varje kund skall lämna butiken med ett leende.
Låter detta spännande? Skicka din ansökan till
leena.flores@pagelle.se, hit kan du även vända dig med
frågor. Tjänsten är en deltid med start 2023-08-30.

BUTIKSCHEF SÖKES!
Vi söker en modeintresserad, nyfiken & driven butikschef som älskar att sälja till Pagelle i Mörby centrum!

Pagelle är en modekedja med en stark passion att skapa butiker med den rätta miljön för just vår kund. Vi väljer noga ut våra varumärken och provar varje plagg för att de ska passa hos oss på Pagelle. Oavsett vilken tjänst du har, om du arbetar i butik eller på huvudkontoret så har vi samma mål: Att kunden alltid är i fokus och skall vara mer än nöjd när de lämnar vår butik. Att arbeta med oss och vara en i vårt team innebär ständig utveckling. Vi vill alltid lite mer. Vi är också helt övertygade om att din insats hos Pagelle leder till Pagelle’s framgång. Vi arbetar därför ständigt med att skapa en spännande och attraktiv arbetsplats för dig.
Trivs du i en miljö där frihet under ansvar gäller. Triggas du av försäljningsmål och att peppa och utveckla ditt säljteam. Då kan detta vara en roll för dig.

Arbetsbeskrivning
Som Butikschef på Pagelle ansvarar du för driften av butiken enligt Pagelle:s rådande affärsidé och direktiv. Du arbetar för att butiken når sina fastställda butiksmål. I rollen som ledare ingår den viktiga uppgiften att vara kreativ, peppande, motiverande, skapa en god stämning i teamet och mot kunderna.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• uppfylla säljmål och hantera kostnadsbudget
• stimulera försäljningen och lönsamheten.
• personalplanering och schemaläggning
• ge kunderna en positiv upplevelse utöver det vanliga
• ansvara för att kläderna presenteras på ett säljande vis i butiken
• planera och driva evenemang i butiken

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning, gärna som butikschef eller inom försäljning. Modeintresse och säljglädje är otroligt viktiga egenskap.
Du förstår dig på en klassisk stil, är själv välklädd och välvårdad då du blir en profil i butiken som kunderna ska inspireras av. Du har erfarenhet av att arbeta i en coachande ledarroll och är van att utveckla och motivera personal.
Som person tycker du om att arbeta med hög energi och servicenivå samt att driva många projekt samtidigt. Du är resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är vidare flexibel och har en positiv och glad attityd. Till sist är du en driven person som vågar ta egna beslut och initiativ.
Sista ansökningsdag: Tjänsten är en heltid med sista ansökningsdag 2023-08-30. Maila ditt CV och personligt brev till: pauline.adamsson@pagelle.se

Huddinge

Mörby