Inspiration.

img_6630.jpg

Bild 1: Byxor, tröja och skjorta från Fiore samt halsduk från Beck söndergaard.

Bild 2: Byxor och stickad tröja i bomull från Fiore samt jacka från Isay.

Manchester gör comeback.

img_6644.jpg

70 talet gör sig påmint skulle man kunna säga men vi gillar det! Manchester gör sig som bäst på ett par snygga byxor. Vi har dem i svart, grönt, blått, potato och en färg kallad stone (så snygg!!). 

Behov av inspiration?

img_6697.jpg

Ibland kan det vara svårt stt veta vad man leter efter och vad man egentligen behöver tillföra sin garderob för att få den att kännas ny igen. Så jag tänkte – varför inte lite inspiration på outfits som du lätt kan kombinera ihop?! Kanske har du något liknade hemma och bara behöver tillföra någon detalj?

Bild 1: Byxor och tröja från isay samt kofta från fiore. Sjal från Beck söndergaard.

Bild 2: Byxor och blus från fiore samt stickad tröja från part two.

Bild 3: Byxor från mos mosh. Tröja i Kashmir samt jacka från fiore. Halsduk frpn manzini.

Smycken från våga.

Nytt varumärke.

img_6638.jpg

Massviss med fina jackor från märket Röhnisch! Moderna snygga jackor med mycket comfort. Till exempel jackan på bilden som är vindtät och fodrad. Kappan är även vattenavvisande samt andas. Fodret är dunliknande och jackan har tvåvägsdragkedja. Välkomna in och kika på fler modeller i utvalda butiker!

Färg, helt enkelt.

img_6665.jpg

Hösten 2017 bjuder på färg, mycket och många olika! Färgsprakande kombinationer av blått, rött och grönt. Och som alltid, en släng av rosa! Vilken färg är du??

Grönt är rätt.

img_6461.jpg

Det är enkelt att se om ni tittar in på Pagelle, vi gillar höstens färg grön. Den militärgröna såväl som mossgrönt och den ljusare mint tonen. Det är en färg som kan matcha med mycket och inte gärna skär sig. Lika snyggt till basfärger så som svart, vitt och beige som med andra säsongsfärger som vinrött, blått och lila.

Skinnjackan, yes please.

img_6357.jpg

Läder i allt. Det är en del av trenden. Brallor, kjol och jackan. Jackan främst av allt, den är ett måste i garderoben. Styla snyggt med en top i färg och mönstrade byxor från mos mosh?

Höstens smycken.

Idag har alla butikschefer varit på inköp och köpt in hösten smycken (yeey!!!) och det kommer så mycket fint. Trenden säger silver och metallic så det är vi självklart med på men lite guld slinker allt med för oss guld fantaster!

Tid för klänning.

img_6350.jpg

Även om sommaren gått fort så har vi fortfarande en period med bröllop och sommarfester framför oss. Enkelt sagt, tid för klänning finns ännu! Höstens kollektioner har börjat rulla in för fullt och klänningar som lever hela hösten packas upp och trenden säger blommor så lite sommar känsla får vi allt behålla! Välkommen in!

FYNDA HÖST NU

img_6363.jpg

Butikerna fyller på med rea under hela sommaren och det är inte dumt att redan nu börja tänka höst och se vad man kan fynda på sommar rean för att sedan föra in i höst trenderna. En liten teaser – rött är mer rätt än någonsin samt blommor och volanger!