Stora dova blommor.

img_6650-1.jpg

Blommor följer med oss från sommaren in i hösten. Skillnaden är att höstblomman är lite dovare toner och gärna större än de typiska småblommiga blusar med mera vi ser på sommaren. Vi på Pagelle tycker iallafall att romantiska blommor gör de enklaste plaggen åtråvärda, hoppas du håller med!

Drömmig fuskpäls.

Vi säljer inte äkta pälsjackor på Pagelle men vad gör det när fuskpälsarna ser såhär bra ut! Detta guldkorn är från saki och finns även i en beige nästan guldig ton. Denna åker på mig idag, tänk att jackor kan vara så kul!!

Kavajen.

img_6661.jpg

Kavajen stannar i höst och det innebär gärna puffiga axlar och stora siluetter. Vilket givetvis inte passar alla. Hos oss kan du ändå hänga med på trenden och bära din kavaj på ett coolt stilrent sätt, vi har modeller som passar olika former och stilar!

Nya kollektioner.

img_6817.jpg

Nu börjar vinter kollektionerna rulla in i butik och titta på denna drömmiga jacka från inwear…

Inspiration.

img_6821-1.jpg

Kombinationer av blått och ljusgrått är så fräscht! Eller va säger du?

Blus från isay, byxor från mos mosh samt stickad kashmir tröja från fiore.

Klänning från jascha samt ett par byxor över axeln från mos mosh.

Inspiration.

img_6630.jpg

Bild 1: Byxor, tröja och skjorta från Fiore samt halsduk från Beck söndergaard.

Bild 2: Byxor och stickad tröja i bomull från Fiore samt jacka från Isay.

Manchester gör comeback.

img_6644.jpg

70 talet gör sig påmint skulle man kunna säga men vi gillar det! Manchester gör sig som bäst på ett par snygga byxor. Vi har dem i svart, grönt, blått, potato och en färg kallad stone (så snygg!!). 

Behov av inspiration?

img_6697.jpg

Ibland kan det vara svårt stt veta vad man leter efter och vad man egentligen behöver tillföra sin garderob för att få den att kännas ny igen. Så jag tänkte – varför inte lite inspiration på outfits som du lätt kan kombinera ihop?! Kanske har du något liknade hemma och bara behöver tillföra någon detalj?

Bild 1: Byxor och tröja från isay samt kofta från fiore. Sjal från Beck söndergaard.

Bild 2: Byxor och blus från fiore samt stickad tröja från part two.

Bild 3: Byxor från mos mosh. Tröja i Kashmir samt jacka från fiore. Halsduk frpn manzini.

Smycken från våga.

Nytt varumärke.

img_6638.jpg

Massviss med fina jackor från märket Röhnisch! Moderna snygga jackor med mycket comfort. Till exempel jackan på bilden som är vindtät och fodrad. Kappan är även vattenavvisande samt andas. Fodret är dunliknande och jackan har tvåvägsdragkedja. Välkomna in och kika på fler modeller i utvalda butiker!