Fiore är ett feminint och trendigt varumärk med skandinavisk design. Varumärket har ett brett utbud med allt från basplagg till fest.

Part Two grundades i Köpenhamn, Danmark år 1986. Mode för kvinnan som vill se fantastisk ut samtidigt som hon känner sig autentisk i livets stunder.

InWear grundades 1969 i Köpenhamn, Danmark. Varumärket skapades som ett klädmärke för den coola stads kvinnan med en feminin, urban och säker look. Märkets ikoniska stil blev en succé över en natt och i dag är det fortfarande det som definierar InWear.

MAC beskriver sig själva som ett klädmärke med helt nya idéer inom modet och också som ett exklusivt märke. De litar främst på sin nytänkande kreativa förmåga som speglas i ständigt nya kollektioner som alla är den förra olik.

Under 2010 föddes MOS MOSH. Den första kollektionen koncentrerades på jeans och byxor – well-fitted, tillverkad av high-end tyger och med en tydlig visuell signatur. Varumärket växte och expanderade snabbt med råa och fina toppar, robusta jackor och fina läder plagg.

Isay är en eldig danskt modemärke med något att säga. Deras filosofi är att designa kläder för ”riktiga” kvinnor – kvinnor med former, gnista, mod och yttranden – som alltid är i rörelse.

Vihtori Luhtanen beslutade att starta ett eget företag 1907. Hans fru konstruerade och sydde medan Vihtori var ansvarig för försäljningen. I början av 1910-talet anställde Vihtori Luhtanen två sömmerskor och detta var det första steget mot att skapa deras egna sömnads verkstad.

HOLEBROOK SWEDEN är ett svenskt varumärke med stickat som fokus. Stickade tröjor i ull, bomull och alpacka. I deras collection ingår vindfodrade vindtäta tröjor i ull och bomull. Vindtäta foder med elastan stoppar vinden men inte rörelsen.

My Aurora är ett norskt varumärke som  inriktar sig på kvalitet och de senaste trenderna. Bland annat härliga stickade tröjor i underbara kvaliteter och färger.